Με τον Θόδωρο ο Παρίσης στην ΠΕΔΙΝ, για αντιπλημμυρικά, τουρισμό και καινοτομία

Με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρο Γαλιατσάτο παρών, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση των μελών του συμβουλίου της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων της 16ης Μαρτίου στην Κέρκυρα, προεδρεύοντος του Δημάρχου Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξανδρου Παρίση.
 
Το ενδιαφέρον της συζήτησης εστιάστηκε στην συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με την ΠΕΔ-ΙΝ για θέματα αντιπλημμυρικής προστασίας, δεδομένων των προβλημάτων που υπάρχουν σε πολλά νησιά, αλλά και των πλημμυρικών φαινομένων σε Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο και Κέρκυρα τα τελευταία χρόνια. 
 
Συζητήθηκε επίσης, μεταξύ άλλων, η συμμετοχή της ΠΕΔ-ΙΝ στην Τουριστική Έκθεση “GREEK TRAVEL SHOW” τον Μάιο, αλλά και η αξιοποίηση κοινών δράσεων σε επίπεδο καινοτομίας, έρευνας και τεχνολογίας. 
Αξίζει να ειπωθεί ότι η συνεδρίαση της ΠΕΔ-ΙΝ συνέπεσε χρονικά με το περιφερειακό συμβούλιο της 17ης Μαρτίου στην Κέρκυρα, στο οποίο βρέθηκε και ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, κ. Παρίσης, υπερασπιζόμενος το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και συγκεκριμένα την παραμονή του Τ.Η.Μ.Ο στο Ληξούρι ως έχει. Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις