ΕΑΣ: Μεταβίβαση αγροτικών δικαιωμάτων βασικής επιδότησης

Ο  Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης, ενημερώνει ότι ξεκίνησε η διαδικασία της Μεταβίβασης Δικαιωμάτων της βασικής Αγροτικής Επιδότησης για το έτος 2018.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με σημερινή εγκύκλιο του Οργανισμού Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στις κατηγορίες Μεταβίβασης Δικαιωμάτων βασικής Αγροτικής Επιδότησης συμπεριλαμβάνονται :

Οριστική Μεταβίβαση Δικαιωμάτων με ή χωρίς γη

Οριστική Μεταβίβαση Δικαιωμάτων λόγω θανάτου

Μίσθωση Δικαιωμάτων με μίσθωση γης

Αλλαγή προσωπικών στοιχείων

Λύση μίσθωσης Δικαιωμάτων με ή  χωρίς γη

Μίσθωση Δικαιωμάτων χωρίς γη

Μεταβίβαση Δικαιωμάτων λόγω θανάτου και ταυτόχρονη Μεταβίβαση σε άλλο γεωργό

Λύση μίσθωσης Δικαιωμάτων με ή  χωρίς γη και ταυτόχρονη Μεταβίβαση σε άλλο γεωργό.

Υπενθυμίζουμε ότι, ο Θιακο Κεφαλλονίτης Ελαιοπαραγωγός, Αμπελουργός, Μελισσοκόμος, Κτηνοτρόφος, Δενδροκαλλιεργητής, Κηπευτικοπαραγωγός και Ψαράς που επιθυμεί να προβεί σε Μεταβίβαση των Αγροτικών Δικαιωμάτων του μπορεί να προσέρχεται στο πιστοποιημένο Κέντρο Υποστήριξης Αγροτών και στο Τμήμα Επιδοτήσεων στα κεντρικά γραφεία του Ε.Α.Σ., στην παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής της Αίτησης Μεταβίβασης και οριστικοποίησης Δικαιωμάτων βασικής Αγροτικής Επιδότησης είναι Τρίτη 15  Μαΐου  2018.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις