Καταγγελία για τον επαρχιακό δρόμο Αγ. Γεώργιος-Ασπρογέρακας

ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΗ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΔΡΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑΣ 3 ΧΛΜ.

ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΠΑΥΛΙΝΑ ΠΕΤΡΟΒΑΤΟΥ ¨(ΝΟΝΑ ΜΟΥ), ΥΠΗΡΞΑΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΡΧΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ. ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ «ΑΙΩΝΙΟ» ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΞΩΜΕΡΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑ.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΑΝΑΓΗ ΤΡΑΥΛΟΥ

ΑΘΗΝΑ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΑΝΑΓΗ ΤΡΑΥΛΟΥ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις