Περιφερειακό Συμβούλιο: «Τους έστησαν» ΤΕΙ και Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Άλλη μια φορά ο Πρόεδρος της Διοικούσας  Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων κ. Γ.  Δραγώνας αλλά και ο Πρύτανης του Ιόνιου Πανεπιστήμιο κ. Β. Χρυσικόπουλος απουσίασαν από τη συζήτηση για την συγχώνευση ΤΕΙ και Ιόνιου Πανεπιστήμιου , στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Κέρκυρα. Κοινή ήταν η άποψη ότι και οι δυο με τον τρόπο τους προσβάλουν το Περιφερειακό Συμβούλιο, παράλληλα προσπαθούν να ενισχύσουν με τη στάση τους την απόφαση του Υπουργείου.

Όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι καταδίκασαν την απουσία αυτή. Έγινε ωστόσο ευρεία συζήτηση αν θα πρέπει να αναβληθεί άλλη μια φορά η συζήτηση, αλλά τελικά επικράτησε η …. σωφροσύνη και η συζήτηση συνεχίστηκε.

Πρώτος  πήρε το λόγο  ο κ. Σωτήρης Κουρής, ακολούθησε ο Περιφερειάρχης κ. Θεόδ. Γαλιατσάτος. Στη συνέχεια μίλησε ο κ. Αλ. Παρίσης ρίχνοντας κυριολεκτικά “βόμβες” με όσα είπε. Αναφέρθηκε στην τηλεφωνική συζήτηση με τον  …. Ναπολέοντα Μαραβέγια και Γιάννη Δραγώνα. Πολλοί  με απορία ρώτησαν ποιος είναι πρόεδρος  στη Διοικούσα Επιτροπή, Μαραβέγιας ή Δραγώνας. Κι όμως παρ’ όλες τις απορίες να νήματα κινεί ο Ναπολέων Μαραβέγιας ως φαίνεται…  Κατήγγειλαν επίσης την απουσία όλων των βουλευτών.

Ακούστηκαν πολλές απόψεις ιδιαίτερα για το ρόλο που έπαιξε το Υπουργείο, πολύ περισσότερο ο ίδιος ο Υπουργός. Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι θα πρέπει να προσαρμοστούμε για τις νέες αποφάσεις των τμημάτων που έχει το Αργοστόλι….αρνητικά.

Πηγή: kefalonianews.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις