«ΟΡΕΑΛΙΟΣ ΓΗ» από τον Συνεταιρισμό Παραγωγών “Ρομπόλας”

Αμπελουργική Ζώνη Ρομπόλας. Ένας μαγικός τόπος όπου η ακούραστη φύση σε ξαφνιάζει με το αέναο παιχνίδι των εναλλαγών της: πότε καλύπτει με πελώρια νέφη τα ελατοδάση και τους ορεινούς αμπελώνες και πότε τους τυλίγει με τη λαμπρότητα του ήλιου ενώ η πάντα παρούσα θάλασσα του Ιονίου δροσίζει με την αύρα της ό,τι ζει και αναπνέει στην σκιά του Αίνου!

Σε αυτή τη σπάνια γη που είναι ένα αμάλγαμα ορεινής και θαλάσσιας φύσης οι 300 περίπου αμπελουργοί της «ΟΡΕΑΛΙΟΣ ΓΗ», γενιά τη γενιά, καλλιεργούν τους αμπελώνες τους και παράγουν τους ξεχωριστούς οίνους της Κεφαλλονίτικης παράδοσης.

Προεξέχουοα θέση έχει η Ρομπόλα, αυτή η καθόλα ιδιαίτερη ποικιλία που για αιώνες καλλιεργείται στην Κεφαλονιά και έχει κερδίσει την αναγνώριση ΓΊ.Ο.Π. Επίσης όμως και άλλες ποικιλίες όπως το Μοσχάτο, η Μοσχατέλα, το Τσαούσι, το Βοστυλίδι,το Ζακυνθινό, η Μαυροδάφνη, ο Σκυλοπνίχτης , όλες με δική τους προσωπικότητα και χαρακτήρα.

Οι άνθρωποι της «ΟΡΕΑΛΙΟΣ ΓΗ», γνήσια παιδιά της Κεφαλονιάς, γνωρίζουν καλά αυτόν τον τόπο και τις ιδιαιτερότητες που τον κάνουν μοναδικό.

Συνυπάρχοντας με αυτή την υπέροχη φύση και σεβόμενοι την αλήθεια της θέλησαν να ταυτιστούν ακόμη περισσότερο μαζί της.

Έτσι διάλεξαν να τους αποκαλούν με τα κύρια χαρακτηριστικά του τόπου τους, το Όρος και την Θάλασσα (Αλς). Από αυτά γεννήθηκε η «ΟΡΕΑΛΙΟΣ ΓΗ», που δεσμεύεται vα προσταιεύσει και να προβάλει στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο, τα oινικά γεννήματα της Κεφαλονιάς.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις