Αποστολάτος: Ξαφνική η παραίτηση της Αθ. Αυγουστάτου από το Δ.Σ. του Γηροκομείου-Τι θα γίνει με την παραλαβή του κτιρίου

Ως ξαφνική και ανεξήγητη χαρακτήρισε την παραίτηση της Αθηνάς Αυγουστάτου από την θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Γηροκομείου ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Μάκης Αποστολάτος μιλώντας στο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι.

«Δεν ξέρω γιατί παραιτήθηκε, δεν εξηγεί τους λόγους στην επιστολή της και λυπάμαι γι’αυτό» είπε ο Μαέστρος που πρόσθεσε ότι θα επικοινωνήσει άμεσα με την κ. Αυγουστάτου με την ελπίδα να ανακαλέσει. Μάλιστα τόνισε ότι λίγες μέρες πριν είχαν συμφωνήσει σε συγκεκριμένα ζητήματα και τίποτε δεν προμήνυε αυτό που συνέβη. «Αντιπαραθέσεις μπορεί να υπήρχαν» είπε «αλλά όχι σε σημείο να φτάσουμε σε παραίτηση».

Σε ότι αφορά στην παραλαβή των κτιρίων του νέου Γηροκομείου είπε ότι έχουν ήδη συσταθεί οι δύο Επιτροπές που προβλέπονται από τον Νόμο και θα καλέσουν τον εργολάβο σε συγκεκριμένη ημερομηνία που θα οριστεί να παραδώσει τα νέα κτίρια, «με ή χωρίς παρατηρήσεις» όπως είπε χαρακτηριστικά.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις