Οικ. Μικελάτου: Ευχαριστήρια επιστολή για την άψογη φροντίδα και περίθαλψη στης μητέρας μας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά από καρδιάς το ιατρικό και νοσηλευτικό ανθρώπινο δυναμικό τόσο της Παθολογικής όσο και της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς , για την ιατρική περίθαλψη, τη φροντίδα και τη συμπαράσταση που προσέφεραν στην αγαπημένη μας μητέρα Ζαχαρούλα Μικελάτου , κατά τη διάρκεια της βραχείας νοσηλείας της .

Τονίζουμε ότι στην παθολογική κλινική υπάρχει ένα άριστα επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο παρά τις αντιξοότητες που προκύπτουν, καθημερινά διακρίνεται για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ήθους και καθήκοντος και γι αυτό τους εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό που στάθηκαν ακούραστα στο πλευρό μας όλες αυτές τις δύσκολες ώρες .

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΙΚΕΛΑΤΟΥ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις