Θ. Γαλιατσάτος: «Η παραλιακή της Γαρίτσας θα αποτελέσει και πάλι έμβλημα της πόλης

Τις εργασίες για την αποκατάσταση της παραλιακής οδού της Γαρίτσας, στην Κέρκυρα, επέβλεψε ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Θ. Γαλιατσάτος: «Η παραλιακή της Γαρίτσας θα αποτελέσει και πάλι έμβλημα της πόλης.

Την εξέλιξη του έργου για την αποκατάσταση της παραλιακής οδού της Γαρίτσας, στην Κέρκυρα, είδε από κοντά, το Σάββατο, 10 Μαρτίου, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Ο Περιφερειάρχης συνομίλησε με τον υπεύθυνο του έργο, εκπρόσωπο της αναδόχου τεχνικής εταιρείας « Κ/Ξ ΓΚΡΑΟΥΤΕΚ Α.Ε. – ΒΑΡΝΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ», Αθανάσιο Φρούσσο και τον εργοταξιάρχη Σπυρίδων Ζερβόπουλο, ενώ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα έκβαση των εργασιών .

«Η παραλία της Γαρίτσας και το τείχος του ΝΑΟΚ , ήταν ένα αδρανές έργο που απασχόλησε πολύ έντονα, το προηγούμενο διάστημα, τους συμπολίτες μας. Η αναγκαιότητα αποκατάστασης της τοιχοποιίας και του παραλιακού πεζόδρομου, εξελίχθηκε σε μεγάλο πρόβλημα, εξαιτίας των κάκιστων χειρισμών του παρελθόντος. Όταν αναλάβαμε την Περιφέρεια βρήκαμε ένα έργο αποτελματωμένο που δεν προχωρούσε και που κινδύνευε να καταστραφεί ολοσχερώς . Αυτό που κάναμε ήταν να δουλέψουμε, με συντονισμένο τρόπο, όλες οι υπηρεσίες , Αρχαιολογική Υπηρεσία, η Ανάδοχη Eταιρεία, η Τεχνική Υπηρεσία και η Περιφερειακή Αρχή, ώστε αυτό που φαινόταν κάποτε αδιανόητο να γίνει πράξη. Κάναμε στην άκρη αυτούς που δεν ήθελαν να δουλέψουν και συνεργαστήκαμε με μία τεχνική εταιρεία που γνωρίζει πως να λειτουργήσει το έργο.

Σήμερα ευτυχώς βρισκόμαστε σε ένα οργασμό εργασιών, οι ρυθμοί είναι σύμφωνοι με τις συμβατικές υποχρεώσεις και γίνεται το καλύτερο δυνατό, ώστε η παραλιακή της Γαρίτσας να αποτελέσει και πάλι έμβλημα της πόλης» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις