Έγινε η παρουσίαση του νέου υπερσύγχρονου Πυροσβεστικού Οχήματος της Fraport

Κατά τη διάρκεια του 2ο Airport Run είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά το νέο υπερσύγχρονο απόκτημα της Fraport.

Πριν από μερικές μέρες είχαμε ενημερώσει για την αναβάθμιση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Κρατικού Αεροδρομίου Κεφαλληνίας “Άννα Πολλάτου” όπως και τα υπόλοιπα Περιφερειακά Αεροδρόμια με νέο εξοπλισμό καθώς και ένα ολοκαίνουργιο Πυροσβεστικό όχημα. Σήμερα λοιπόν στα πλαίσια του 2ου Airport Run είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά και να θαυμάσουμε το νέο απόκτημα της Fraport που θα συμβάλει τα μέγιστα σε περίπτωση ανάγκης.

Όπως μπορέσαμε να δούμε μπαίνοντας στην καμπίνα του οδηγού διαπιστώσαμε ότι το νέο Πυροσβεστικό όχημα είναι εξοπλισμένο με όργανα τελευταίας τεχνολογίας, αφού διαθέτει ακόμα και joy stick ενώ η αξία του φτάνει το μισό εκατομμύριο ευρώ. Ο αποθηκευτικός χώρος του οχήματος είναι πλήρης με όλα τα απαραίτητα εργαλεία που μπορεί να χρειαστούν οι άντρες της Πυροσβεστικής για να αντιμετωπίσουν το οποίο κίνδυνο πυρκαγιάς παρουσιαστεί εν ώρα εργασίας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις