Νέα πιστοποίηση του Ε.Α.Σ. με τα πρότυπα ΙSO

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία της εξωτερικής επιθεώρησης όλων των Υπηρεσιών Συντονισμού, Οργάνωσης και Υποστήριξης του Κέντρου Εξυπηρέτησης του ΘιακοΚεφαλονίτη Αγρότη, που λειτουργεί ο Ε.Α.Σ. σύμφωνα με τις απαιτήσεις των Διεθνών Προτύπων ISO 9001:2015 και ISO 27001:2013 που διενήργησε η εταιρεία Επιθεωρήσεων και Πιστοποιήσεων TUV AUSTRΙΑ

Κατά τη διαδικασία αυτή, παρατηρήθηκε η σημαντική βελτίωση στην τεκμηρίωση και την εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης ποιότητας, έτσι ώστε να προταθεί από τους εξωτερικούς επιθεωρητές, η έκδοση νέου Πιστοποιητικού ποιότητας για το σύνολο των Υπηρεσιών Συντονισμού, Οργάνωσης και Υποστήριξης του Κέντρου Εξυπηρέτησης του ΘιακοΚεφαλονίτη Αγρότη του Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης.

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγρότη λειτουργεί από το 2014, στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση στο Αργοστόλι.

Όμως, η 80χρονη λειτουργία του Ε.Α.Σ. και η συνεχής συνεργασία με τους ΓεωργοΚτηνοτρόφους έχουν δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους του ντόπιους Αγρότες-Κτηνοτρόφους, προωθώντας τα δίκαια αιτήματά τους για επίλυση από την κεντρική εξουσία.

Κύριο μέλημά μας ήταν, είναι και θα είναι μέσω της συνεχούς ενημέρωσης οι ντόπιοι Ελαιοπαραγωγοί, Αμπελουργοί, Κτηνοτρόφοι, Μελισσοκόμοι, Κηπευτικοπαραγωγοί, Δενδροκαλλιεργητές και Ψαράδες να υποβάλουν τις Αιτήσεις (Ο.Σ.Δ.Ε.) τους για την είσπραξη όλων των Επιδοτήσεων του Πρωτογενούς τομέα και των Χρηματοδοτήσεων μέσω άλλων προγραμμάτων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής που δικαιούνται για 365 ημέρες τον χρόνο.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις