Πάει για το 20 στα 20 κόντρα στην Δύμη ο ΑΣΚ

Tο 20 στα 20 στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η θα επιδιώξει την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 14.00 ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά.

Η ομάδα μας η οποία παραμένει αήττητη και ως εκ τούτου στην κορυφή της βαθμολογίας, θα αναμετρηθεί στο κλειστό της Αχαγιάς, κόντρα στην Δύμη, θέλοντας να συνεχίσει αυτό το απίστευτο σερί της.

Εν τω μεταξύ, φιλικό παιχνίδι θα δώσει το Σάββατο 10 Μαρτίου στις 15.00 στο κλειστό του Ληξουρίου, το παιδικό τμήμα του ΑΣΚ, αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη ομάδα του ΝΕΟΛ.

Ξεκινάει το Μίνι

Το Σάββατο 10 Μαρτίου, στις 14.45, θα κάνει πρεμιέρα το τμήμα Μίνι του ΑΣΚ, στον 2ο όμιλο του τουρνουά Μίνι που διοργανώνει η ΕΣΚΑ-Η.

Η ομάδα μας, θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Ολυμπιάδας στην Πάτρα την αντίστοιχη ομάδα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις