Μισό βήμα πριν το “λουκέτο” το Μαντζαβινάτειο-Το Νοσοκομείο Αργοστολίου λειτουργεί με το 45% των εργαζομένων

Το νοσοκομείο Ληξουρίου βρίσκεται μισό βήμα πριν το λουκέτο. Το Γενικό Νοσοκομείο λειτουργεί με το 45% της δύναμης των εργαζομένων.
Οι εργαζόμενοι των Νοσοκομείων και ειδικά στο Γ. Ν. Κεφαλονιας γεύονται επιθετικές και σκληρές εργασιακές πολιτικές .
Τα μνημόνια και οι πολιτικές που επιβλήθηκαν από τις προυγούμενες αλλά και από την παρούσα κυβέρνηση οδηγούν σε κλείσιμο τμήματα και εν συνεχεία ολόκληρες μονάδες υγείας .
Τα χειρουργεία του Γ.Ν. Κεφαλονιας πολύ γρήγορα και οδηγημένα από αντικειμενικούς παράγοντες όπως είναι η πλήρης στελέχωσης τους ,είναι λογικό ότι θα υπολειτουργούν ή και θα κλείσουν.
Δεν θα κλείσουν από την εφαρμογή των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων όπως οι ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς,το κυκλικο ωράριο,η απαραίτητη ανάπαυση ανάμεσα στις βάρδιες.
Θα κλείσουν από την λεηλασία της δημοσιονομικής πειθαρχίας που εφάρμοζαν και εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις που υπηρετούν τα μνημόνια.
Θα τα κλείσουν οι υποχρηματοδότηση, η υποστελέχωση οι ρουσφετολογικές μετακινήσεις προσωπικού,οι πολυετής ρουσφετολογικές και παράνομες αδεις ανευ αποδοχών διευθυντικών στελεχών ,θα τα κλείσει η κυβέρνηση με την πολίτικη που εφαρμόζει.
Θα τα κλείσουν οι συνθήκες εργασίας ,υποβοηθούμενες απο διοικητές Πόντιους Πιλάτους, που οδηγούν εργαζόμενους στους εισαγγελείς ,χωρίς να ευθύνονται για οτιδήποτε .
Το Γ. Ν. Κεφαλονιας θα καταστεί μη λειτουργικό γιατί:
Οι ζημίες από τους σεισμούς του 2014 δεν έχουν αποκατασταθεί ούτε στο ελάχιστο και καμιά αναγκαία συντήρηση δεν γίνεται πια..
Ο Ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμούς του Νοσοκομείου είναι πεπαλαιωμένος και επικίνδυνος.
Η παντελής απουσία φύλαξης όλων των χώρων του Νοσοκομείου έχει οδηγήσει στην λεηλασία της περιουσίας του νοσοκομείου

Δ.Σ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις