Κρουαζιερόπλοια και στα λιμάνια της Ιθάκης!

Μέχρι σήμερα η Ιθάκη μπορεί κάθε τουριστική σεζόν να δεχόταν γύρω στα 18 κρουαζιερόπλοια, όμως αυτά δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν στα λιμάνια αλλά παρέμεναν αρόδου και οι επισκέπτες αναγκαζόταν να βγαίνουν με τις βάρκες.

Όμως φαίνεται ότι αυτό στο μέλλον θα αλλάξει όπως είπε σήμερα ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας στον Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι. Κατ’αρχάς το λιμάνι του Πισαετού θα μπορεί να δέχεται κρουαζιερόπλοια μόλις ολοκληρωθεί το μεγάλο έργο της Περιφέρειας που οσονούπω ξεκινάει.

Επίσης είναι έτοιμη η μελέτη και στο μέλλον θα δημοπρατηθεί από το Λιμενικό Ταμείο το έργο της εκβάθυνσης του λιμανιού του Βαθέος, οπότε μόλις ολοκληρωθεί θα μπορούν να προσεγγίζουν κρουαζιερόπλοια και στο Βαθύ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις