Που θα πάνε τα 1.300.000 ευρώ της δωρεά Βεργωτή στο Νοσοκομείο Αργοστολίου

Μία σημαντική είδηση μας έδωσε σήμερα ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Βιβλάκης με την αποδέσμευση του 1.300.000 ευρώ της Δωρεάς Βεργωτή που υπέγραψε ο Υπουργός Υγείας Παύλος Πολλάκης. Μάλιστα η είδηση αυτή ήρθε σε μία δύσκολη περίοδο για το Νοσοκομείο μας που ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα και προβλήματα υποστελέχωσης προσωπικού εν μέσω σκληρών καταγγελιών από συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Που θα διοχετευθούν όμως αυτά τα 1.300.000 ευρώ; Μένει βέβαια ακόμη μία τυπική υπογραφή από τον Υπουργό Οικονομικών και μετά θα ενταχθεί προς ψήφιση στο πρώτο νομοσχέδιο που θα επιλέξει ο Υπουργός Υγείας. Όπως είπε ο Διοικητής του Νοσοκομείου «Ήταν ένας από τους βασικούς στόχους όσο καιρό είμαι στο νοσοκομείο»,  και πρόσθεσε: « θ’ αρχίσουμε σιγά σιγά να υλοποιούνται ζωτικοί στόχοι για το νοσοκομείο που θα δώσουν ανάσα και θα το θωρακίσουν υγειονομικά. Π.χ. τα ασθενοφόρα ασανσέρ, οι ηλεκτρικοί πίνακες, τα Η.Μ. κ.α. ».
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις