Ξεκίνημα για το τμήμα μίνι του ΚΑΟ-Αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Πύργου

Μια ακόμα αγωνιστική χρονιά ξεκινάει για το τμήμα μίνι του ΚΑΟ το ερχόμενο Σάββατο στον Πύργο, το οποίο θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Πύργου, στα πλαίσια του επίσημου τουρνουά της ΕΣΚΑΗ τα πιτσιρίκια του ΚΑΟ θα δώσουν μια σειρά από αγώνες εκτός έδρας με ομάδες κυρίως Ηλείας.
Εντός νησιού. 
Οι ομάδες μίνι και προ-μινι ταξίδεψαν το προηγούμενο Σάββατο στο Ληξούρι όπου έδωσαν  φιλικους αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του ΝΕΟΛ. Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας και συνεννόησης που έχει ο ΚΑΟ με την ομάδα του Ληξουρίου αυτές οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται τακτικά και στις δύο πόλεις. Και οι δύο ομάδες θέλουν να δώσουν το καλύτερο δυνατό για τους μικρους αθλητές τους και αυτό συνεπάγεται σε “αγώνες”.
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις