Εργαζόμενοι: Κανονικά λειτουργούν τα Χειρουργεία του Νοσοκομείου

Το Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων του Γ.Ν.Κ. ενημερώνει τους πολίτες ότι τα χειρουργεία του Γ.Νοσοκομείου Κεφαλονιάς παραμένουν ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο, καθημερινές, Σαββατοκύριακα και αργίες, χάριν της εθελοντικής εργασίας του προσωπικού, το οποίο εργάζεται πέρα από το ωράριό του, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των ασθενών.

Σε καμία περίπτωση δεν κλείνουν (σύμφωνα με το υπ΄αριθμ. Πρωτοκόλλου: 8/6-3-18 δελτίο τύπου της ΠΟΕΔΗΝ ) και παραμένουν ανοιχτά και μετά τη λήξη του πρωινού ωραρίου.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνουν άμεσα προσλήψεις προσωπικού, προκειμένου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των χειρουργείων και όλων των κλινικών του νοσοκομείου  και οι πολίτες να απολαμβάνουν συνθήκες διατήρησης της υγείας τους.

                                Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  Γ.Ν.Κ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις