Τι απαντάει ο Νίκος Κουρκουμέλης για τον Βιολογικό Σκάλας

Παρακάτω σας παραθέτουμε την απάντηση που μας έστειλε ο κ. Κουρκουμέλης για τα όσα γράψαμε σχετικά με την απένταξη του Βιολογικού Σκάλας. Ο κ. Κουρκουμέλης όμως στην απάντησή του δεν αναφέρει ποιος ήταν ο πρώην δήμαρχος κατά τη θητεία του οποίου έγινε η απένταξη και κατά συνέπεια η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του σημαντικού αυτού έργου για την περιοχή.

Η απάντηση του κ. Κουρκουμέλη:

Με αφορμή το ομόφωνο ψήφισμα του επιμελητηρίου για τον βιολογικό Σκάλας προβήκατε σε επίθεση εις βάρος μου που δεν είχατε το δικαίωμα. θέλω να σημειώσω ότι το ψήφισμα εκφράζει την απαίτηση του επαγγελματικού και επιχειρηματικού κόσμου αλλά και των κατοίκων της Σκάλας για την λειτουργία της αποχέτευσης  για δέκα και πλέον χρόνια μετά την ανάθεση και έναρξη εκτέλεσης του έργου. Εγώ αρνούμαι και δεν είναι δουλειά μου να υποδείξω τους υπεύθυνους, για όλους εμάς που ζούμε στην Σκάλα η καθυστέρηση είναι ανεξήγητη και αδικαιολόγητη, ο κόσμος αναζητά την λειτουργία του έργου και πιστεύω το ίδιο θα έπρεπε να επιθυμείτε και εσείς. Όσον αφορά την πολιτική μου ενασχόληση με τα κοινά δεν θα παραλείψω να ζητήσω την γνώμη σας όταν έρθει η ώρα.

Μετά τιμής

Κουρκουμέλης Νίκος

Μέλος Δ.Σ Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις