Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση των ενδιαφερομένων επιχειρηματιών, πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 5 Μαρτίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΕΚΙ η ενημερωτική εσπερίδα με θέμα: «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».

Η ενημέρωση έγινε από την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.

Το ΕΕΚΙ εκπληρώνοντας τις δεσμεύσεις του προεκλογικά προς τα μέλη του, καθημερινά δραστηριοποιείται προς την κατεύθυνση αυτή.

Η έγκαιρη, έγκυρη και αναλυτική ενημέρωση των μελών μας για τα τρέχοντα προγράμματα ΕΣΠΑ στον Τουρισμό ή και σε άλλους τομείς, εντάσσεται στις άμεσες προτεραιότητές μας, και εκτός από την συγκεκριμένη εσπερίδα η οποία διεξήχθη, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν επιπλέον πληροφόρηση στο site του Επιμελητηρίου www.eeki.gr.

Εκ του Γραφείο Τύπου
του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις