Δυναμική παρουσία της ΠΙΝ στην Έκθεση ITB 2018 στο Βερολίνο

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ” ΙΤΒ 2018″ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Σήμερα αναχωρεί για το Βερολίνο η αποστολή  της Π.Ι.Ν για τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση “ΙΤΒ 2018” που πραγματοποιείται στο Βερολίνο από 07 έως 11 Μαρτίου.

Η Π.Ι.Ν συμμετέχει όπως κάθε χρόνο με διπλό περίπτερο εντός του χώρου του Ε.Ο.Τ.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Π.Ι.Ν με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων “ABOVE & BEYOND CONSALTING”, έχουν προγραμματιστεί δώδεκα συναντήσεις  με δημοσιογράφους μεγάλων μέσων μαζικής επικοινωνίας,  εξειδικευμένους στον  τουριστικό χώρο, καθώς και μια συνέντευξη τύπου.

Παρούσες θα είναι οι κ.κ Veronika Bulowski και Kathrin Wolf, υπεύθυνη του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων, με τη βοηθό της αντίστοιχα.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν επαφές με Τour Operators, με στελέχη αεροπορικών εταιρειών και άλλες προσωπικότητες.

Στην αποστολή συμμετέχουν  ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος,  ο υπεύθυνος του περιπτέρου κ. Γιώργος Παπαβλασσόπουλος από την Π.Ε Κέρκυρας, καθώς και μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών του τουρισμού.

 Για όλους τους προαναφερθέντες, η Π.Ι.Ν έχει φροντίσει τις κάρτες εισόδου στην έκθεση (Budges) για όσους ζήτησαν, όπως και πέρυσι.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής ΠΙΝ κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, η κ. Bulowski και ο κ. Τιμοθεάτος (Πρόεδρος Ενωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης), πέρυσι στο Βερολίνο.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις