Τέλος Μαρτίου θα αποκατασταθεί ο δρόμος του αεροδρομίου-Τι λέει ο Αντιδήμαρχος Ηλίας Κουρκουμελης

Χθες και σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα για την κατάσταση που βρίσκεται ο δρόμος στο Αεροδρόμιο εκφράζοντας ανησυχία ενόψει της έναρξης της νέας τουριστικής σεζόν. Επικοινωνήσαμε με τον Αντιδήμαρχο Λειβαθούς Ηλία Κουρκουμέλη που μας τόνισε ότι η κατάσταση του δρόμου έχει να κάνει με τα φορτηγά που διέρχονται εξαιτίας των έργων που εκτελούνται στο Αεροδρόμιο από την Fraport.

Μας υπογράμμισε ότι βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε επικοινωνία και συνεννόηση με την εργολαβική εταιρεία ο δρόμος να αποκατασταθεί στην πρότερή του μορφή με ευθύνη της εταιρείας μόλις ολοκληρωθεί η πρώτη φάση των έργων, δηλαδή στο τέλος Μαρτίου.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις