Εκπαιδευτική εκδρομή το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου στην Αθήνα

Εκπαιδευτική Εκδρομή πήγε το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου στην Αθήνα με συνοδούς την εκπαιδευτικό Μαρία Κουνάδη, την δασκάλα Γεωργία Μαρτζακλή και τον καθηγητή Αγγλικής Γλώσσας Σπύρο Ιωσηφίδη.

Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους επισκέφθηκαν την Βουλή, το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας-Κέντρο Γαία, την Ακρόπολη, το Ευγενίδειο Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”, το Μουσείο Πειραμάτων, το Μουσείο Ορυκτολογίας και Πετρολογίας, στο τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου καθώς και το Αστεροσκοπείο.

Χαρακτηριστικά στην σελίδα της στο facebook η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης και εκπαιδευτικός, Μαρία Κουνάδη αναφέρει: “Να μάστε καλά και σε άλλες εκδρομές, περάσαμε τέλεια”!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις