Μάχη με την ΑΓΕ Ζακύνθου στο Αργοστόλι οι άνδρες του ΑΣΚ

Την 19η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 ΕΣΚΑ-Η θα επιδιώξει να πετύχει ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι κόντρα στην ΑΓΕ Ζακύνθου.

Η ομάδα μας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και θα επιδιώξει να διατηρήσει το αήττητο κόντρα στην ομάδα από το γειτονικό νησί.

Την Κυριακή, οι φίλοι του μπάσκετ στην Κεφαλονιά, θα πρέπει να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας για ακόμη μία φορά και να ενισχύσουν την προσπάθεια του ΑΣΚ.

Παράλληλα, αγώνα θα δώσει το Σάββατο 3 Μαρτίου, στις 11.15 το παιδικό αγωνιστικό τμήμα του ΑΣΚ στο πλαίσιο του Final 6, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα.

Εν τω μεταξύ, το επόμενο Σάββατο 10 Μαρτίου θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, το τμήμα Μίνι του συλλόγου μας, το οποίο θα αντιμετωπίσει δυνατές ομάδες της Αχαΐας και της Ηλείας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις