Α.Γ.Σ.ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ: Δήλωση συμμετοχής στην κίνηση “FRIENDS”

Δήλωση συμμετοχής στην κίνηση

FRIENDS

Για 30η συνεχή χρονιά ο Α.Γ.Σ.ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ σε συνεργασία με την Π.Ε.Κεφαλληνίας,την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και τον Δήμο Κεφαλλονιάς διοργανώνει το Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους «Άννα Πολλάτου», που θα διεξαχθεί στο νησί μας από 27/06 έως 02/07/2018.

Από το 2015 η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης ξεκίνησε την κίνηση «FRIENDS» προκειμένου να στηρίξει την τοπική αγορά και παράλληλα να δώσει επιπλέον παροχές στους συμμετέχοντες λόγω των οικονομικών συνθηκών.

Friends, δηλαδή φίλοι του Φεστιβάλ, γίνονται όσα εμπορικά καταστήματα, καταστήματα εστίασης και καταστήματα παροχής υπηρεσιών επιθυμούν, με την προϋπόθεση να παρέχουν έκπτωση στους αθλούμενους, συνοδούς και εθελοντές του Kefalonia Gym Festival κατόπιν υποδείξεως της διαπίστευσής (κάρτα συμμετοχής) τους. Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν ότι στα καταστήματα που υπάρχει η ένδειξη «FRIENDS», η οποία θα δοθεί από την Οργανωτική Επιτροπή στα καταστήματα, θα έχουν μειωμένες τιμές. Όσα καταστήματα ενταχθούν στο πρόγραμμα θα συμπεριληφθούν στη λίστα των FRIENDS στη σελίδα μας στο διαδίκτυο και στα social media. Επίσης, λίστα με τα καταστήματα και πληροφορίες για το καθένα (τηλέφωνο, ωράριο κ.λ.π) θα συμπεριληφθεί στο φάκελο που δίνεται σε όλες τις ομάδες κατά την ενημέρωση των αρχηγών αποστολών.

Όσα καταστήματα λοιπόν επιθυμούν να γίνουν FRIENDS του Φεστιβάλ μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική δήλωση που θα βρουν στο site της διοργάνωσης

http://kefalonia-gymfestival.gr

στο πεδίο ΧΟΡΗΓΟΙ FRIENDS ACTION ΔΗΛΩΣΗ.

Στην ηλεκτρονική δήλωση δηλώνετε το ποσοστό της έκπτωσης και στοιχεία της επιχείρησης.

Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων 01/06/2018.

Για διευκρινίσεις μπορείτε να αποστείλετε email στο info@kefaloniagymfestival.gr.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις