“Στα χνάρια” του Μινέτου ο Θεόφιλος-Απίθανο “μαργαριτάρι”! (βίντεο)

«Εζήλωσε δόξαν Μινέτου» ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος…

Μετά λοιπόν το λεκτικό «μαργαριτάρι» του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης Διονύση Μινέτου που σκόρπισε γέλιο με τα περίφημα «τρία δεΠΤερόλεπτα» αντί για το ορθό «τρία δεΥΤερόλεπτα», ήλθε και η ώρα του Θεόφιλου να «αλλάξει τα φώτα» στην βιβλική ρήση «αγρόν ηγόρασε». Προφανώς λοιπόν ο Μιχαλάτος, μπέρδεψε την πασίγνωστη παραβολή με τις… «αγοραπωλησίες υγρών απορρυπαντικών» καθώς αντί για το ορθό «αγρόν ηγόρασε» ξεστόμισε το παντελώς δικό του «υγρόν αγόρασε».

Για του λόγου το αληθές δείτε το σχετικό βίντεο και συστήνουμε επί τη ευκαιρία σε όλα τα μέλη της παράταξης Μιχαλάτου καλού-κακού να περάσουν μία βόλτα από κανένα Φροντιστήριο Ελληνικής Γλώσσας αφού φαίνεται ότι στο σχολείο την ώρα των φιλολογικών «αγρόν ηγόραζαν»!!!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις