Διον. Λυκούδης: Η ιστορία θα μας καταγράψει ως την ηθικότερη δημοτική παράταξη

«Άναψαν τα αίματα» και πάλι στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και της παράταξης του Θεόφιλου Μιχαλάτου όταν ο τελευταίος στο θέμα της διαχείρισης του Πλατύ Γιαλού κατηγόρησε την παράταξη της πλειοψηφίας, για μία ακόμη φορά για τις διαδικασίες που ακολουθούνται και για «ημέτερες» προσλήψεις προαναγγέλοντας ότι έρχεται η «λαική τιμωρία».

Απαντώντας σε σκληρό ύφος ο Αναπληρωτής Δημάρχου Διονύσης Λυκούδης τόνισε ότι όσο και αν ο Μιχαλάτος προσπαθεί να καταγράψει την Δημοτική Αρχή στους «ανήθικους», η ιστορία θα την καταγράψει ως την ηθικότερη δημοτική παράταξη! Η οποία μετά από 7 χρόνια διοίκησης του Δήμου Κεφαλλονιάς δεν έχει ούτε μία καταδικαστική απόφαση και ούτε ως αστείο δεν πλανάται στο νησί ότι παρήγαγε οικονομικά σκάνδαλα. Σε αντίθεση με άλλους που η κοινωνία γνωρίζει τον «βίο και την πολιτεία σας» στην διοίκηση του τόπου, υπογράμμισε ο αναπληρωτής Δημάρχου.

Ο Θ. Μιχαλάτος στην δευτερολογία του ήταν ηπιότερος και ξεκαθάρισε ότι δεν έκανε λόγο για «ηθικούς» και «ανήθικους» αλλά για λάθος διαδικασίες που ακολουθούνται στην λειτουργία του Δήμου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις