Αιτήσεις για παραχώρηση χρήσης κοινόχρηστων χώρων έτους 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018

ANAΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: «Παραχώρηση χρήσης κοινόχρηστων χώρων έτους 2018»

Ανακοινώνεται ότι έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων για το έτος 2018 προκειμένου να εκδοθούν οι αντίστοιχες άδειες χρήσης.

Τονίζεται ότι η χρήση Κοινόχρηστου Χώρου πριν την έκδοση της Άδειας θεωρείται αυθαίρετη. Στην περίπτωση αυτή επιβάλλονται τα πρόστιμα που προβλέπονται από την παράγραφο 2 του άρθρου 50 του Ν. 4257/2014 καθώς και απομάκρυνση των αντικειμένων που τοποθετούνται αυθαίρετα (άρθρο 55 Ν. 4483/2017).

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι καταστηματάρχες να υποβάλλουν αίτηση με συνημμένα δικαιολογητικά στο τμήμα αδειοδοτήσεων και ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων του Δήμου Κεφαλλονιάς

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση που διατίθεται από την υπηρεσία

  2. Φωτοαντίγραφο άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος ή γνωστοποίησης λειτουργίας καταστήματος

  3. Δημοτική Ενημερότητα

  4. Πρόσφατη απόδειξη ταμειακής μηχανής

  5. Τοπογραφική αποτύπωση ή σκαρίφημα (για καταστήματα μη υγειονομικού ενδιαφέροντος) στην οποία να αποτυπώνεται η θέση του καταστήματος, τα παρακείμενα καταστήματα, το πλάτος του πεζοδρομίου και ο αιτούμενος χώρος.

Επισήμανση: Εφόσον ο αιτούμενος χώρος παραμένει ίδιος σε σχέση με το έτος 2017 δεν απαιτείται νέα κάτοψη
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις