Μεγάλη αύξηση στον τουρισμό κρουαζιέρας για το 2018

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας τα μηνύματα όσον αφορά τον τουρισμό κρουαζιέρας είναι πολύ θετικά καθώς φέτος αναμένονται διπλάσιες προσεγγίσεις από πέρυσι.

Από το παρακάτω πρόγραμμα με τις αφίξεις κρουαζιεροπλοίων επιβεβαιώνονται όλοι όσοι μιλούσαν, μεταξύ και αυτών και ο πλέον αρμόδιος για θέματα τουρισμού Αντιδήμαρχος, Ευάγγελος Κεκάτος, για ανοδική πορεία των αφίξεων κρουαζιεροπλοίων στο νησί μας για την τουριστική περίοδο 2018.

Η αύξηση αυτή είναι σίγουρο πως θα τονώσει την τοπική οικονομία του νησιού μας η οποία στηρίζεται κατά κόρον  στον τουρισμό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα με τις αφίξεις κρουαζιεροπλοίων για το 2018 που ξεκινούν από 18 Απριλίου και ολοκληρώνονται 22 Νοεμβρίου.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις