Το 2ο Δημοτικό Ληξουρίου πήγε …Γυμνάσιο!

Δεδομένου οτι η ομαλή μετάβαση των τελειόφοιτων μαθητων του Δημοτικου σχολείου στο Γυμνάσιο είναι πολύ σημαντική τοσο για τη συναισθηματική τους ανάπτυξη όσο και για την προσαρμογή και την καλή σχολική τους επίδοση, η Έκτη τάξη του σχολείου μας με το δάσκαλό τους κ. Γεράσιμο Μήλα, πραγματοποίησε σήμερα εκπαιδευτική επίσκεψη στο Γυμνάσιο της πόλης μας.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα των τμημάτων της πρώτης τάξης και να γνωρίσουν τον τρόπο διδασκαλίας των μαθημάτων στο Γυμνάσιο. Επιπλέον ξεναγήθηκαν στους χώρους του μελλοντικου τους σχολείου και ήρθαν σε μια πρώτη επαφή με τους διδάσκοντες καθηγητές και τους μεγαλύτερους μαθητές.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με τη θερμή υποδοχή που τους έγινε από καθηγητές και μαθητές και από την όλη μαθησιακή διαδικασία.Θεωρούμε οτι τα ωφέλη που αποκόμισαν από την πρώτη αυτή επαφή είναι πολύ σημαντικά .
Ο διευθυντής κ. Θεοφιλάτος Ευάγγελος , οι δάσκαλοι και ιδιαίτερα οι μαθητές της Έκτης τάξης του σχολείου μας με τον δασκαλό τους , ευχαριστούν θερμά τον διευθυντή κ. Παπαδάτο Σπυρίδωνα και τον σύλλογο διδασκόντων του Γυμνασίου για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία των μαθητών μας ..!

Από το fb του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις