Ο Βιολογικός της Σκάλας-Πόρου στην αυριανή συνεδρίαση του Επιμελητηρίου στη Σκάλα

Σας καλούμε σε Τακτική Συνεδρίαση την Τετάρτη 28/02/2018 και ώρα 18:00 στην Σκάλα (Δημοτικό κτίριο πολλαπλών χρήσεων).

Θέματα:

  1. Ορισμός εκπροσώπου στην Επιτροπή Επιμελητηριακής κατάταξης (εισηγητής: Γενικός Γραμματέας Χρήστος Καμπανός).
  2. Ορισμός εκπροσώπου στην Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού (εισηγητής: Γενικός Γραμματέας Χρήστος Καμπανός).
  3. Ορισμός εκπροσώπου για την συγκρότηση της Επιτροπής ανέλκυσης ναυαγίων (εισηγητής: Γενικός Γραμματέας Χρήστος Καμπανός).
  4. Ορισμός εκπροσώπου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ-Π.Ε ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ (εισηγητής: Γενικός Γραμματέας Χρήστος Καμπανός).
  5. Έγκριση ψηφίσματος για τον Βιολογικό Σκάλας-Πόρου (εισηγητής: Νίκος Κουρκουμέλης).
  6. Παρουσίαση από την εταιρεία Knowledge Broadband Services A.E ανταποδοτικές υπηρεσίες του Επιμελητηρίου προς τα μέλη Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ολοκληρωμένος Τουριστικός Οδηγός, Τοπική και Ηλεκτρονική Αγορά Προϊόντων, Σύμβουλος Επιχειρηματία).
  7. Συζήτηση με τους επαγγελματίες Σκάλας-Πόρου.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΑΘΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις