Η Κεφαλονιά “παίζει” δυνατά στη Κρατική Τηλεόραση της Σερβίας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή ονοματοδοσίας στην πόλη του Σάμπατς όπου μία οδός μετονομάστηκε σε “οδός Αργοστολίου”. Με αφορμή  την πολύ σημαντική αυτής συμβολικής κίνησης εκ μέρος των Σέρβων,  η Κρατική Τηλεόραση της Σερβίας πρόβαλε συνεχώς την Κεφαλονιά σε όλη τη γείτονα χώρα με πλούσιο ρεπορτάζ και με τίτλο “Ισχυρές συναισθηματικές συνδέσεις μεταξύ του Sabac και της ελληνικής πόλης του Αργοστολίου”.

Με αυτό τον τρόπο εκατομμύρια Σέρβοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Κεφαλονιά, τα όμορφα τοπία, τα υπέροχα χωριά, τις μαγικές παραλίες, την κουλτούρα και φυσικά τον Πολιτισμό μας δια μέσω της Ανδρικής Χορωδίας της ΚΕΔΗΚΕ που ενθουσίασαν το κοινό της Σερβίας  με Κεφαλονίτικες Καντάδες.

Γενικά όμως όλα τα ΜΜΕ της Σερβίας πρόβαλαν το σημαντικό γεγονός διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας. Και βέβαια όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς τον εμπνευστή της ιδέας αλλά και διοργανωτή της όλης αποστολής τον Επίτιμο Πρόξενο της Σερβίας στην Κεφαλονιά, Βίκτωρα Ρουχωτά.

Ο κ. Ρουχωτάς ήταν υπεύθυνος για τις επαφές που είχαν οι επίσημοι με τους αντίστοιχους επισήμους της γείτονας χώρας ενώ φρόντισε καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και της παραμονής της Κεφαλονίτικης αντιπροσωπείας στο Βελιγράδι και στο Σάμπατς έτσι ώστε να είναι όλα τέλεια.

Απόδειξη για την απόλυτη επιτυχία της αποστολής στη Σερβία το βίντεο που πρόβαλε η Κρατική Τηλεόραση της Σερβίας.

 

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το ρεπορτάζ για την ονοματοδοσία στο Σάμπατς:

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/drustvo/3051249/snazne-emotivne-veze-sapca-i-grckog-grada-argostolija.html
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις