Εκπληκτική παρουσία των Κεφαλλονιτών χορωδών στο Σάμπατς -Ξεσήκωσαν όλο το θέατρο [εικόνες]

Με μια εκπληκτική εμφάνιση ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Σάμπατς της Σερβίας οι Κεφαλλονίτες χορωδοί που ταξίδεψαν στην “αδελφή” πόλη του Αργοστολίου στο πλαίσιο της ονοματοδοσίας δρόμου της σε “οδός Αργοστόλι”. Οι χορωδοί μας προκάλεσαν πολλές φορές τα αυθόρμητα χειροκροτήματα του κοινού, το οποίο έδειχνε να απολαμβάνει τους κεφαλλονίτικούς ήχους, ενώ μοναδική ήταν η στιγμή κατά την οποία Κεφαλλονίτες και Σέρβοι χορωδοί τραγούδησαν μαζί γνωστές ελληνικές συνθέσεις υπό τον μαέστρο μας Άγγελο Μουρελάτο.

Ξεχώρισε επίσης με την μελωδική του φωνή ο τενόρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Δημήτρης Σιγαλός που ταξίδεψε με την κεφαλλονίτικη αποστολή. Οι Σέρβοι θεατές, αξίζει να πούμε, ότι έδειξαν με κάθε τρόπο την αγάπη τους για την Ελλάδα, αφού σιγοτραγουδούσαν μαζί με τους χορωδούς τα ελληνικά τραγούδια και μάλιστα κρέμασαν και μια ελληνική σημαία από τον εξώστη.

Ήταν αναμφίβολα μια ξεχωριστή βραδιά και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια, γιατί πρόβαλαν με τον καλύτερο τρόπο τον πολιτισμό της Κεφαλλονιάς.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις