Το ζεϊμπέκικο του Παρίση -Οι κανταδόροι και ο Κωνσταντάκης στο τραγούδι [εικόνες +βίντεο]

Με ένα ζεϊμπέκικο αποχαιρέτησε τους αδερφούς Σέρβους χθες ο Δημαρχος Κεφαλλλονιας Αλέξανδρος Παρισης, ο οποίος βρέθηκε στο Σάμπατς(αδελφή πόλη του Αργοστολιου) και συμμετείχε σε τραπέζι που είχαν ετοιμάσει οι αρχές του Δήμου στο χώρο της σχολής «Abramovic».

Ο Δημαρχος δεν σταμάτησε καθόλου να χορεύει και να τραγουδά, ενώ όταν το μικρόφωνο έπιασε ο Άγγελος Κωνσταντάκης, σηκώθηκε και χόρεψε ζεϊμπέκικο ξεσηκώνοντας τους πάντες. Το ίδιο έκανε και όταν τον κάλεσε ο Μαεστρος Άγγελος Μουρελατος για να τραγουδήσουν όλοι μαζί τραγούδια της Κεφαλλονιάς.

Πάντως οι χορωδοι και οι κανταδόροι μας έδωσαν ρεσιτάλ το βράδυ του Σαββάτου με πρωτεργάτες τους μαέστρους μας Άγγελο Μουρελετο,Μακη Γεωργοπουλο και Βασιλη Καλογηρα.

Σημαντικό: ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν οι υπεύθυνοι της σχολής «Abramovic» έφεραν μια τούρτα με την ελληνική και σερβική σημαία για να εορταστεί η φιλια των δυο πόλεων.

Πηγή: ekefalonia.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις