Μεγάλη επιτυχία η παρουσία των Κανταδόρων της ΚΕΔΗΚΕ στο Σάμπατς

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παρουσίαση της Ανδρικής Χορωδίας Κανταδορων της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ με επικεφαλής τον Μαέστρο Αγγελο Μουρελάτο στο Σάμπατς της Σερβίας.
Ερμήνευσαν καντάδες ενθουσιάζοντας το Σέρβικο κοινό εκπροσωπόντας με τον καλύτερο τρόπο το Επτανησιακό Χορωδιακό Τραγούδι σε ένα κατάμεστο θέατρο εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα όλων. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η σύμπραξη της ελληνικής χορωδίας με την ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Σάμπατς υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Άγγελου Μουρελάτου, τραγουδώντας “το Καράβι” αλλά και Μίκη Θεοδωράκη με το κοινό να χειροκροτεί συνεχώς.
Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια  στην Ορχήστρα και τους Χορωδούς της ΚΕΔΗΚΕ!Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις