Η Περιφέρεια βραβεύει τους διακριθέντες αθλητές των νησιών μας τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στον Κέφαλο

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Περιφερειακές Ενότητες Κεφαλονιάς και Ιθάκης, με χαρά σας προσκαλεί στην τελετή βράβευσης των διακριθέντων αθλητών των Νησιών μας, που θα λάβει χώρα την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 18:30, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου ο “ΚΕΦΑΛΟΣ”.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση – βράβευση αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής στους αθλητές, αλλά και στους προπονητές, τα σωματεία και τους γονείς τους. Ελάχιστη αναγνώριση για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους σε παγκόσμιο, πανευρωπαϊκό και πανελλήνιο επίπεδο. Επιδόσεις και διακρίσεις που προήγαγαν το αθλητικό ιδεώδες και προέβαλαν τον τόπο μας σε δεκάδες αθλητικούς χώρους όπου αγωνίσθηκαν.

Η βράβευση αυτή αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής, σε όλους τους ανωτέρω και ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς τους και της επίμονης σωματικής και ψυχικής προσπάθειάς τους.

Η συμμετοχή και το θερμό χειροκρότημα Σας είναι η ηθική ανταμοιβή της κοινωνίας των νησιών μας προς αυτά τα νέα παιδιά και όσους στήριξαν την προσπάθειά τους.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις