Λαμπερά εγκαίνια για τη σχολή Kung Fu στη ΒΙΠΕ

Λαμπερά εγκαίνια για τη σχολή Kung Fu που άνοιξε χθες βράδυ και επίσημα τις πόρτες της στο κοινό στην περιοχή της ΒΙΠΕ απέναντι από τα ελαστικά Μαζαράκη.

Εκεί παρουσία και τον δασκάλου Grandmaster Άγγελου Παπαδάτου, ο ιδιοκτήτης της σχολής, Εκπαιδευτής Γιώργος Κοτσοχείλης παρουσίασε τις εγκαταστάσεις της νέας σχολής στους καλεσμένους, μία σχολή που έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές και σίγουρα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι της σχολής οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και υπάρχει μεγάλη συμμετοχή ενώ η συγκεκριμένη σχολή λειτουργεί σε συνεργασία με την Σχολή “ELITE” που διδάσκει την πολεμική τέχνη Fu-Jow-Pai Kung Fu που σημαίνει “Το νύχι της Τίγρης”. Το Kung Fu όπως όλες οι πολεμικές τέχνες απαιτεί αυτοσυγκέντρωση, πειθαρχία, αφοσίωση και σκληρή δουλειά.

Ανάμεσα στους καλεσμένους είδαμε τον πρώην Αστυνομικό Διευθυντή, Παναγιώτη Φιλίππου, τον Πρόεδρο του ΠΑΟ Κεφαλονιάς, Βαπτιστή Φωή, οι οποίοι έδωσαν τις θερμές ευχές τους για ένα καλό νέο ξεκίνημα.  Στα εγκαίνια το παρών έδωσε και το Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Μιχάλης Μαρκάτος, ο οποίος ευχήθηκε καλές δουλειές στον ιδιοκτήτη της σχολής.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις