Γιατί έφυγε εσπευσμένα ο Παρίσης από την Σερβία;

Το ρεπορτάζ  λέει ότι στις σημερινές επίσημες εκδηλώσεις για την ονοματοδοσία δρόμου στο Σάμπατς της Σερβίας σε «οδό Αργοστολίου» ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελο Κωνσταντάκη καθώς έπρεπε εσπευσμένα να αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ποιός όμως είναι ο λόγος της αιφνίδιας αυτής αναχώρησης; Οι πληροφορίες λένε για κατεπείγον ραντεβού αύριο το πρωί στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Υπουργό Πάνο Σκουρλέτη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αντικείμενο της συνάντησης αποτελούν αιτήματα που έχει θέσει ο Παρίσης στον Υπουργό καθώς και κάποια Μηχανήματα που διεκδικεί ο Δήμος για να έρθουν στην Κεφαλονιά.

Για να δούμε…
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις