Ενημερωτική συνάντηση με πρόεδρο νέο-ιδρυθέντος Σκοπευτικού Συλλόγου

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς & Ιθάκης, μετά από ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον πρόεδρο του Σκοπευτικού Συλλόγου Κεφαλονιάς «Φιλοκτήτης», κ. ΒΑΡΔΑΡΑΜΑΤΟ Γεράσιμο, εκφράζει την υποστήριξη της στους σκοπούς του νέο-ιδρυθέντος σωματείου, δηλαδή την ανάπτυξη των αθλημάτων της σκοποβολής και της τοξοβολίας στην Κεφαλονιά.

Ειδικότερα, η επίτευξη του στόχου τους για δημιουργία ενός σύγχρονου, αδειοδοτημένου σκοπευτηρίου, πέραν ότι θα συνεισφέρει γενικότερα στην ανάπτυξη της περιοχής, θα προσφέρει έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για την συστηματικότερη και αποτελεσματικότερη εκπαίδευση των συναδέλφων μας, που αυτή την στιγμή δεν υπάρχει.

Με ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα της σωστής και ασφαλούς χρήσης των όπλων, ως στελέχη ένοπλου σώματος, τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις