Συμμετοχή την Ένωσης Ξενοδόχων στην διεθνή έκθεση ΒΙΤ 2018 Μιλάνο

Μετά από απουσία ενός έτους συμμετείχαμε και πάλι στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση Β.Ι.Τ. που διοργανώθηκε στην πόλη του Μιλάνου το διάστημα 11-13 Φεβρουαρίου 2018.

Η φετινή διευρυμένη Β.Ι.Τ., είχε εκθέτες από 79 χώρες και υπήρχε αύξηση της επισκεψιμότητας της κατά 46% σε σχέση με το 2017.

Το περίπτερο, μας παραχωρήθηκε από το Δήμο Κεφαλονιάς, μέσω της Τουριστικής Επιτροπής και την οργανωτική επιμέλεια του είχε η κα Σαρικώστα Ελένη από το γραφείο Δημ. Σχέσεων της Ένωσης μας στην Ιταλία. Για την στελέχωση από την Ένωση μας υπήρχε ο Ιταλόφωνος, γνώστης των Νησιών μας, κος Τσινούκας Γεώργιος ο οποίος εξυπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο το πολυπληθές κοινό.

Η κυρία Σαρικώστα είχε συναντήσεις για λογαριασμό της Ένωσης μας με τηλεοπτικά κανάλια και περιοδικά μεταξύ των οποίων το Travel Quotidiano (η μεγαλύτερη εφημερίδα του τουριστικού κλάδου), το Marcopolo Magazine αλλά και με την αεροπορική εταιρεία Volotea με την οποία θα διοργανώσουμε κοινά workshops τον Μάρτιο και τον Απρίλιο σε 8 διαφορετικές πόλεις.

Η ζήτηση για το καλοκαίρι ήταν μεγάλη, αρκετοί μάλιστα ήταν αυτοί που δήλωσαν ότι ήδη έχουν κάνει την κράτηση τους και σε συνδυασμό με το καθολικό Πάσχα (1/4) που θα υπάρχει απευθείας αεροπορική σύνδεση, μας δίνει την βεβαιότητα ότι η Ιταλική αγορά θα σημειώσει και την φετινή χρονιά αύξηση στις αφίξεις.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις