Προσοχή: Κυκλοφορεί “μπόγιας” κατά της ελεύθερης έκφρασης!!!

Αυτό που συμβαίνει με ορισμένους «γραφικούς» και «ξεπερασμένους από τη ζωή» πολιτικούς παράγοντες του νησιού μας δεν έχει προηγούμενο. Ορισμένοι δηλαδή, κατά κανόνα πρώην «γενικοί κουμανταδόροι» ανά περιοχή δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η εποχή της παντοδυναμίας τους τέλειωσε οριστικά και δεν μπορούν να «λογοκρίνουν» ή να «επιτίθενται» με «υστερικό» τρόπο σε οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη από τη δική τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιου-παλαιάς κοπής παράγοντα-είναι ο πρώην Δήμαρχος Παλικής και νυν δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βασίλης Ρουχωτάς, ο οποίος «χουμάει» σε οποιονδήποτε πιστεύει ότι η παραφιλολογία περί διάσπασης του Δήμου Κεφαλλονιάς είναι εκτός πραγματικότητας και κινείται στη λογική του λαϊκισμού.

Τελευταίο «θύμα» του ο συμπατριώτης μας και στέλεχος της ΝΔ Γιώργος Κοκκόλης που τόλμησε να εκφράσει έναν υγιή προβληματισμό κατά πόσο ένας υποτιθέμενος Δήμος Παλικής μπορεί να σταθεί οικονομικά μόνος του και αν κάτι τέτοιο έχει κινδύνους απομόνωσης της Παλικής. Ε, λοιπόν, απέναντι σε αυτήν την πολιτισμένη και χρήσιμη έκφραση γνώμης ο «πολλά βαρύς» Ρουχωτάς αντιπαρέβαλε μία οργίλη ανακοίνωση έμπλεη ειρωνειών, πολιτικού μίσους και μισαλλοδοξίας.

Τέτοιες όμως πρακτικές ανήκουν στη λογική του «ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας 80» στο οποίο άλλωστε «γαλουχήθηκε» ως γνωστόν ο Βασίλης Ρουχωτάς και δεν εκφράζουν τους σύγχρονους ανθρώπους, γι’ αυτό και ο Ρουχωτάς είναι καταδικασμένος να μείνει οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις