Καθαρά Δευτέρα στη Σάμη

Στη πλατεία Ειρηνοδικείου γιορτάστηκαν σήμερα τα κούλουμα στη Σάμη. Ο {Πολιτιστικός Σύλλογος «Αιγιαλός», είχε αναλάβει τη διοργάνωση. Μπουφές με σαρακοστιανά, κρασί και αναψυκτικά, προσφερόταν στους επισκέπτες, ο «γιατρός εξέταζε» τους ασθενείς, και τους παρείχε, κουκιά βραστά και ούζο ( χάπι και σιρόπι ) σε πρώτη φάση και τα «φάρμακα που τους έγραφε» ήταν μόνο Novartis!!

Το παιδικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου ( διδασκαλία χορού, Ιωάννα Βαλλάτου ) χόρεψε γαϊτανάκι και παραδοσιακούς χορούς, και οι παρευρισκόμενοι, χόρεψαν με την ορχήστρα του Γιώργου Παυλάτου, προσφορά της ΚΕΔΗΚΕ.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές του Γυμνασίου ( της παράγκας ). Στη γιορτή παραβρέθηκαν και οι καθηγητές Παναγιώτης Δίλαλος και Κωνσταντίνα Μακρυδήμα!! Είχαν διδάξει στο παλιό γυμνάσιο της Σάμης και όσοι από τους παλιούς μαθητές ήταν εκεί, η συγκίνηση για τη  συνάντηση  ήταν μεγάλη!!
Ακολουθούν φωτογραφίες  από την εκδήλωση.
Τάσος Καβαλλιεράτος.
https://vlahatasamis.blogspot.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις