Επιτυχημένος ο χθεσινός Αποκριάτικος χορός του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς (Εικόνες)

Γλέντι, χορός και διασκέδαση στην καθιερωμένη πλέον γιορτή της ομάδας του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, σε ένα γλέντι το οποίο ξεκίνησε πολύ νωρίς και διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το παρόν στην ταβέρνα «Κούτουπας» στα Διλινάτα, το χωριό του ιδρυτή του Παναθηναϊκού, έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, μικροί – μεγάλοι, μέλη της διοίκησης και πολλοί φίλοι της.
Παράλληλα με το γλέντι πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη και άκρως επιτυχημένη αποκριάτικη βραδιά των «πράσινων» της Κεφαλονιάς, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Κεφαλονιάς Θεόφιλος Μιχαλάτος, οι Δ.Σ. Γιώργος Τζωρτζάτος – Σπύρος Σαμούρης και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμης Βαλσαμής.
Συγχαρητήρια στη διοίκηση του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και τον Τάκη Φωή για αυτή την όμορφη βραδιά.
Καλές Απόκριες και του χρόνου!
Εικόνες

Ευχαριστούμε τους Γ. Κράλη, Λ. Βανδώρο για τις φωτογραφίες

Πηγή: https://sportsthea.blogspot.g
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις