Ενημέρωση/Εκπαίδευση στην Αντισεισμική Προστασία & Διαχείριση Σεισμικού Κινδύνου- διεξαγωγή σεμιναρίου από τον ΟΑΣΠ.

Με πρωτοβουλία του Τεχνικού Ασφαλείας του Δήμου Κεφαλλονιάς κ. Τηλέμαχου Μπεριάτου και με την συνεργασία της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου, θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου, εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Αντισεισμική Προστασία & Διαχείριση Σεισμικού Κινδύνου».

Το σεμινάριο εντάσσεται στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας του Δήμου Κεφαλλονιάς για την προαγωγή των θεμάτων Ασφαλείας και Υγιεινής κατά την Εργασία και θα πραγματοποιηθεί από τον ΟΑΣΠ την προσεχή Τετάρτη 21/02/2018. Επίσης, θα επαναληφθεί, με το ίδιο πρόγραμμα, την Πέμπτη 22/02/2018:

Πρόγραμμα Σεμιναρίου- Τετάρτη 21& Πέμπτη 22/2/2018

10:15 – 10:30 Προσέλευση -Χαιρετισμοί

10:30 – 11:30 Μέτρα Προστασίας σε περίπτωση Σεισμού

11:30– 12:30 Διαχείριση του Σεισμικού κινδύνου στις Σχολικές Μονάδες

( Σύνταξη Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης – Διοργάνωση Ασκήσεων Ετοιμότητας)

12:30 Συζήτηση

Διδάσκουσες θα είναι η κα Ασημίνα Κούρου, Γεωλόγος, Προϊσταμένη Τμήματος Εκπαίδευσης –Ενημέρωσης Ο.Α.Σ.Π. και η κα Αναστασία Ιωακειμίδου Τοπογράφος Μηχ/κος Msc Ο.Α.Σ.Π.

Το Σεμινάριο θα παρακολουθήσουν υπάλληλοι του Δήμου Κεφαλλονιάς και των Νομικών του Προσώπων, καθώς και εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις