Στις εκδηλώσεις του καρναβαλιού στο Αργοστόλι η σχολή χορού ”Art & Style” Dance Studio της Όλγας Γαλιατσάτου

  Η σχολή χορού  ”Art & Style” Dance Studio της Όλγας Γαλιατσάτου, Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος Ελλάδος στο μοντέρνο(modern jazz) και στο σύγχρονο χορό(contemporary-modern) θα βρίσκεται στις εκδηλώσεις του καρναβαλιού την Παρασκευή 16 και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου που θα γίνουν στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου.

     Τα τμήματα θα χορέψουν το βράδυ της Παρασκευής τις 18:30 στην πλατεία Βαλλιάνου  και θα παρουσιάσουν commercial jazz, funky jazz και cheerleading.

     Στη συνέχεια η βραβευμένη ομάδα cheerleading της σχολής  στο εξωτερικό, καθώς  τα υπόλοιπα τμήματα της σχολής  θα κάνουν και την έναρξη της βραδινής παρέλασης.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις