Καρέ -καρέ η επίσκεψη του Οικονόμου σε Ληξούρι και Σάμη [εικόνες]

Ιδιαίτερα ευχάριστες εκπλήξεις επεφύλαξε, για τον Βασίλη Οικονόμου και το κλιμάκιο της ΝΔ, η επίσκεψή του στο Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο στο Ληξούρι. Ο ίδιος συνομίλησε για αρκετή ώρα στα εξωτερικά ιατρεία με ασθενείς και εργαζόμενους και άκουσε με προσοχή τα προβλήματα τους.

Επόμενη στάση για το κλιμάκιο, το Κέντρο Υγείας της Σάμης εκεί όπου κάτοικοι του χωριού συγκεντρώθηκαν μαζί με τον γιατρό της περιοχής Βαγγέλη Μαρούλη για να έχουν μία απευθείας κουβέντα με τον αρμόδιο τομεάρχη Βασίλη Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου προσκάλεσε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στο Αναπτυξιακό Συνέδριο της ΝΔ που θα πραγματοποιηθεί στην Κεφαλονιά τα μέσα Απριλίου.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ

Επίσκεψη του κλιμακίου στη Σάμη

Συνάντηση με το γιατρό Βαγγέλη Μαρούλη

Πηγή: ekefalonia.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις