Μεγάλο το ενδιαφέρον για συμμετοχή στην Παιδική Χορωδία-Συνεχίζονται οι εγγραφές

Η Παιδική Χορωδία  της ΚΕΔΗΚΕ με μαέστρο τον καταξιωμένο Άγγελο Μουρελάτο συνεχίζει την πετυχημένη πορεία της και μετά την εξαιρετική παρουσία της στη Ζάκυνθο αυτόν τον καιρό προετοιμάζεται για το καθιερωμένο πια Φεστιβάλ Χορωδιών που φέτος θα πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά στους Παξούς γύρω στα τέλη Σεπτέμβρη.

Η επιτυχία της Παιδικής Χορωδίας φαίνεται και από το μεγάλο ενδιαφέρον τον γονέων και των παιδιών που θέλουν να γραφτούν και να συμμετέχουν στην Παιδική Χορωδία με την δημιουργία περισσότερων τμημάτων Προπαιδικής και Παιδικής Χορωδίας.

Όποιος επιθυμεί να γίνει μέλος της Παιδικής Χορωδίας μπορεί να επικοινωνεί με τον μαέστρο Άγγελο Μουρελάτο  στο τηλέφωνο 6972843592.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις