Γ. Κατσιβέλης: Η παιδική παρέλαση στο Ληξούρι να γίνει την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου

Ύστερα από την αναβολή της παιδικής παρέλασης την Κυριακή 11/2 και των έντονων αντιδράσεων που προέκυψαν ο Αντιδήμαρχος Παλικής Γιώργος Κατσιβελης στο Δημοτικό Συμβούλιο είπε τα εξής:

Η απόφαση για την αναβολή του παιδικού καρναβαλιού ήταν μια αστοχία, όμως έγινε με γνώμονα τις αντιδράσεις των γονέων και των υπευθύνων των γκρουπ που ήταν εκείνη την στιγμή εκεί. 2 σχολεία ακύρωσαν εντελώς και αλλά 2 με ενημέρωσαν ότι δεν είχαν καθόλου προσέλευση μαθητών … μαζί με κάποιους γονείς που θεωρούσαν ότι ο καιρός θα αρρωστήσει όλα τα παιδάκια δυστυχώς πήρα αυτή την απόφαση. Μακάρι να μας είχαν πάρει τηλέφωνο περισσότεροι γονείς ή να ερχόντουσαν από το Δημαρχείο για να είχα καταλάβει ότι τελικά υπήρχαν αρκετοί που ήθελαν να παρελάσουν ανεξαρτήτως καιρού.

Φυσικά και δεν ήταν κάτι που έγινε επίτηδες πάντα πρώτο έρχεται το Ληξούρι…. απλά επηρεαστήκαμε εκείνη τη στιγμή. Η πρόταση μας τώρα είναι η παιδική παρέλαση να γίνει την Παρασκευή 16/2 …. μιας και εκείνη την ημέρα σχεδόν όλα τα σχολεία κάνουν αποκριάτικο πάρτη … από αύριο θα μιλήσουμε με τον υπεύθυνο από κάθε σχολείο και εάν συμφωνούν θα προχωρήσουμε . Τώρα όσο αφορά τα μελή της καρναβαλικής επιτροπής δεν συμμετείχαν στην απόφαση αυτή… είναι άνθρωποι που προσφέρουν εθελοντικά το χρόνο τους και την ψυχή τους . Εμείς είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις αλλά και σε νέους ανθρώπους που θέλουν να συμμετάσχουν!!

Ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση και την συμμέτοχη τους !
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις