Στίβος: 6η στην Ελλάδα η Κρούσσου – 9η η Αλυσανδράτου!

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των αθλητριών της Γ.Ε Κεφαλονιάς, της Μέμης Αλυσανδράτου και της Άννας Κρούσσου,  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που μόλις τέλειωσε.

Άννα Κρούσσου, στην πρώτη εμφάνισή της στον υψηλό ανταγωνισμό ήρθε 6η στην Ελλάδα, με 1.60, το οποίο αποτελεί ατομικό ρεκόρ (είχε ξαναπεράσει το 1.60, αλλά ανεπίσημα). Το ίδιο ύψος πέρασε και η Μέμη Αλυσανδράτου η οποία κατετάγη 9η λόγω διαφοράς στα προηγούμενα άλματα.

Η Άννα πέρασε με τη δεύτερη το 1.50, με την πρώτη το 1.55 και επίσης με την πρώτη το 1.60. Στη συνέχεια απέτυχε τρεις φορές στο 1.65 το οποίο έχασε οριακά.

Η Μέμη πέρασε με την τρίτη προσπάθεια το 1.50 με την τρίτη προσπάθεια το 1.55 και απέτυχε μετά στο 1.65 κι αυτή οριακά. Αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνιζόταν με θλάση.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στις δυο κοπέλες, στους προπονητές τους και την ομάδα της ΓΕ Κεφαλονιάς, που έφτασαν το στίβο της Κεφαλονιάς σε τόσο υψηλά επίπεδα.

 

Σύνταξη-ΕπιμέλειαΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις