Η δικαστική “μάχη” του Δήμου με το ΙΚΑ-Ν. Ανουσάκης: Έχουμε δίκιο 100% θα κερδίσουμε

Η δικαστική διαμάχη του Δήμου με το ΙΚΑ Κεφαλονιάς ήρθε σήμερα στο τραπέζι του δημοτικού συμβουλίου. Αιτία τα υπέρογκα πρόστιμα που έχει βεβαιώσει το ΙΚΑ και φτάνουν περίπου στα 600.000 ευρώ. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης μίλησε για πρωτοφανή και καινοφανή ερμηνεία του νόμου από το ΙΚΑ σε μία καθόλα νόμιμη διαδικασία που ονομάζεται επαγγελματική δαπάνη και χρησιμοποιούν οι Δήμοι σε όλη την χώρα.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ τόνισε ότι ο Δήμος έχει 100% δίκιο και θα βγει νικητής από αυτή τη μάχη ενώ κερδίζει συνεχώς τις δίκες σε αυτό το θέμα και μέχρι σήμερα δεν έχει πληρώσει ούτε ευρώ χάρις στους νομικούς χειρισμούς που ακολουθούνται. Μάλιστα υπογράμμισε ότι, κατά τη γνώμη του, ο Δήμος θα έπρεπε να σκληρύνει την στάση του και να ζητήσει ευθύνες από το ΙΚΑ για αυτές τις πρωτοφανείς ενέργειες που έχει προβεί.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις