Αναπληρωτής επικεφαλής στην παράταξη Μιχαλάτου ο Μινέτος; Παραγκωνισμος Αραβαντινού;

Ένα ζήτημα ιεραρχίας τέθηκε στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο εν τοις πράγμασι ως προς την παράταξη Μιχαλάτου καθώς λόγω της απουσίας του επικεφαλής Θεόφιλου Μιχαλάτου, έπρεπε να καθοριστεί ποιος θα είναι ο αναπληρωτης επικεφαλής της “Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς”.

Μολονότι αυτό δεν ορίστηκε ρητά εν τούτοις στην πράξη τον ρόλο του αρχηγού και του αντικαταστάτη του Θεόφιλου Μιχαλάτου τον ανέλαβε ο “αρχάριος” δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Διονύσης Μινέτος, αφήνοντας τον “βετεράνο” της παράταξης Διονύση Αραβαντινού, “στα κρύα του λουτρού” και ρόλο “κομπάρσου”.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αραβαντινός δεν αντέδρασε στην αυθάδη στάση του “πρωτόμπαρκου” Μινέτου και “κατάπιε” αδιαμαρτύρητα τον παραγκωνισμό του από ένα άπειρο στέλεχος της συνδυασμού του. Παρόλα αυτά το όλο θέμα συζητήθηκε έντονα στο παρασκήνιο του Δημοτικού Συμβουλίου αφού έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ο Μινέτος με θητεία μόλις ενός έτους στα κοινά έδωσε την εικόνα ότι έχει “καπελώσει” στην δομή της παράταξης Μιχαλάτου τον Διονύση Αραβαντινό που όσο νάναι έχει μία μακροχρόνια πορεία στην αυτοδιοίκηση και θεωρείτε γενικότερης αποδοχής από τον σχετικά άγνωστο Μινέτο. Μένει τώρα να δούμε αν η συγκεκριμένη ιεραρχία και το “ρίξιμο” του Αραβαντινού θα είναι μόνιμο ή απλά ο Μινέτος εκμτελλεύτηκε την απουσία Μιχαλάτου και ενήργησε στην λογική “όταν λείπει ο γάτος χωρεύει το ποντίκι”.

Ο “αρχάριος” Μινέτος που “καπέλωσε” τον Αραβαντινό

Ο “ριγμένος” Αραβαντινός που είδε το Μινέτο να τον “καπελώνει”
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις