Ψήφισμα επί τω Θάνατω του Πέτρου Αλιβιζάτου

ΨΗΦΙΣΜΑ

ΕΠΙ ΤΩ ΘΑΝΑΤΩ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ

Ο θάνατος του Πέτρου Αλιβιζάτου υπήρξε πραγματική απώλεια όχι μόνο για την τοπική κοινωνία της Κεφαλονιάς, αλλά και γενικότερα για τον πολιτικό κόσμο της χώρας. Αξιόλογος, ως άνθρωπος, υψηλού και ευγενούς ήθους, που σπανίζει σήμερα στον πολιτικό στίβο.

Ευγενέστατος πατριώτης, που συνέδραμε οικονομικά πολλές φορές πολιτιστικούς και επιστημονικούς φορείς του νησιού, όπως την Εταιρεία Κεφαλληνιακών Ιστορικών Ερευνών και το Κοργιαλένειο Ίδρυμα, με τη συμβολή του στην έκδοση των γνωστών Λευκωμάτων « Κεφαλονιά ένα μεγάλο Μουσείο» , αλλά και την πρόθυμη πάντοτε χορηγία του στην πραγμάτωση επιστημονικών συνεδρίων στην Επτάνησο.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Τα Διοικητικά Συμβούλια

Του Κοργιαλενείου Ιδρύματος και

Της Εταιρείας Κεφαλληνιακών Ιστορικών Ερευνών
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις